0
Komen
Pelapik TILAM AJAIB



Syukur Alhamdulillah....

Mama & keluarga di temukan dengan Bio Velocity Sleep Mate iaitu Pelapik Tilam khas yang di buat untuk memenuhi keperluan kami sekeluarga. Ia juga membantu dalam memulihkan keseimbangan dan kesihatan kami sekeluarga secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate, menolong membantu membetulkan frekuensi yang tidak harmoni serta meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma ( Ceh mama ni, beria2 je menaipkan... hehe tapi itu la info & ilmu yang mama dapat untuk share dengan kawan2 mama di luar sana....)

Hah...sedikit tentang info sains mama selitkan iaitu gambar di bawah ni adalah menunjukkan Ujian klinikal bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate.






Dan mama juga gunakan BV Sleep Mate ni untuk Nenek mama yang kena strok semenjak 4 tahun yang lepas. Selepas terkena strok dia tak pernah bermimpi sebab TIDUR TAK LENA....Alhamdulillah, dengan pemakaian BV Sleep Mate selama 2 hari, kesannya memang dapat dirasa oleh Nenek iaitu MIMPI...Terus amik 1 set untuk diri sendiri.

Nenek mama yang berusia hampir 80 tahun bersama Kakak tersayang


Dan TESTIMONI yang lain untuk pengguna BV Sleep Mate & kebanyakkan adalah ahli keluarga mama sendiri kerana yang terbaik apabila kita sharing sesuatu produk adalah KITA sendiri menjadi pengguna yang setia:)



Ini la anak mama yang keypoh..ALYA AMANI. Dia ni adalah kanak2 yang paling susah nak melelapkan mata kalau bawah 12mlm....tapi semenjak ada BV Sleep Mate ni Syukur Alhamdulillah, habis je "Octonots , channel 613" terus tutup TV dan tido....



Dan ini pula si comel MUHAMAD NAUFAL, anak sedara mama....Masa ni demam panas hampir 39, malam tu mama terus pakaikan BV Sleep Mate dan esoknya terus demam kebah & terus boleh bermain bersama kakak Yaya & Dina :)



Ini pula TESTIMONI sahabat Kak Fida, batuk pun boleh hilang


Dan mama juga nak share keistimewaan BV Sleep Mate yang lain, Manfaat & juga cara penggunaan. Yang bestnya SEMUA GOLONGAN dari bayi dalam perut hingga ke orang tua & juga orang yang sihat juga boleh menjadi pengguna BV Sleep Mate.




KEISTIMEWAAN BVSM

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti
15. Bagi Wanita yang menggandung di galakkan untuk memakai BV Sleep Mate bagi menguatkan otot2 bayi di dalam kandungan



MANFAAT

Melegakan sakit kepala, sakit haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, menolong ketegangan leher, melegakan rasa kebas



CARA PENJAGAAN

BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja


BERMINAT???? Leh terus hubungi di talian 019 7570411 (ATIE)
Dan ramai yang sudah memilikinya, anda bila lagi :)))) 


0
Komen
♪ ~ BB PLUS for ALL~ ♫


" Beauty is desire. Beauty reflects success.However looking good is a challenge due to busy lifestyle and can be painful. Now, beauty routine is made simple with the right skin supplement that enables fast absorption, convenient and highly effective. BB Plus is yours for a gorgeous, beautiful skin. Own it!"













BB Plus dicipta untuk memenuhi Impian anda ~ Designed for Desire~
BB Plus mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang di perlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan


7 Hasil Kulit Cantik

1) Kulit wajah berseri dan cerah
2) Kulit lebih anjal dan tegang
3) Kulit lebih halus dan gebu
4) Kulit lebih lembab
5) Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6) Kulit lebih cepat sembuh & putih
7) Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari

Wajah-wajah pengguna BB Plus



















Bagaimana BB Plus Bertindak??
Memulih / REPAIR
~ Menggalakkan pembersihan mikro , menggantikan peptida kolegan bagi rantaian kolegan yang telah rosak ataupun lemah

Membina / REBUILD
~ Menguatkan dan melindungi rantaian kolegan dengan antioksida

Memperbaharui / RENEW
~ Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolegan baru



MANFAAT BB PLUS

* Dos yang efektif
- Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus

*Kandungan peptida kolegan yang kaya dan tersedia
- Proses hidrolisi menghasilkan peptida (3000 saiz Dalton) yang sedia di serap

*Perlindungan antioksida tambahan
- Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas

*Anti Alahan dan Anti Radang
- Ekstrak biji anggur dengan OPC (Oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit

* Kofaktor tambahan
- Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolegan di dalam dermis kulit dan menggalakkan pencerahan kulit melalui proces detoksifikasi

*Meningkatkan kualiti kulit
- Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi

* Manfaat tambahan
- Peptida kolegan ikan adalah sumber kolagen jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism dan Osteoarthritis

*Rasa Enak
- Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolegan ikan yang TIDAK BERBAU

*Tanpa Gula dan Kolesterol
- Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah JANTUNG dan DIABETES

Cara Penyediaan :
Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik. Elakkan daripada menggunakan air panas. Kacau dan sedia di minum. Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.
Sesuai untuk pesakit diabetes. Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap batch mungkin berlainan di sebabkan ramuan asli sahaja digunakan.

Segala pertanyaan boleh terus PM atau tel di  :


                  ♣¤══¤۩۞۩ஜஜ۩۞۩¤══¤
**]▓▓║♥ [_019 7570411_] ♥║ ▓▓[**
                  ♣¤══¤۩۞۩ஜஜ۩۞۩¤══¤


0
Komen
** "CU'CHI TUNNEL" & VIETNAM **

Salam semua.....

Just second Update untuk last trip ke VIETNAM....hehehe...kali ni full skit, siap ada VIDEO lagi....Dan EHSAN gambar2 dari my CDM Norhayaty Ismail...Thank you very much kak Yaty...Love u....K jom kita tgk sesama....Round the world...............




DAY 1

tiba kat KLIA seawal 9pg........
x sabau nak fly.....!!

briefing from miss Lam ...
as a tour leader group kami!!


Ehehehe...ni nak story sket pasal tour leader we all Miss Lam ni....kami 
semua dipanggil 
SAYANG SAYANG!!!
mode happy, geram, marah pun .....panggil SAYANG SAYANG!!! .....tp dlm nada y mmg lucu......miss u ..SAYANG SAYANG!! hehehe

ini taman mini berlantaikan tanah,
 berbumbungkan langit ,dlm KLIA.....??


hanya ada di international terminal shj tau!!so kalo setakat terbang dlm M'sia...or htr org FLY JER mmg x jumpa ....
jgn mareeee ye....

cantik sangat FRESH AIR di tengah kemodenan teknologi KLIA...gitu..


@@~~~~FLY~~~~FLY~~~~FLY~~~~FLY~~~~@@


 Dari tingkap dah nampak Ho Chi Minh City (HCMC) , bangunan y sederhana tinggi & tersusun padat!! 
selaut mata memandang ...
bersarnya bandar ni....



touch down at
HO CHI MINH CITY INTERNATIONAL AIRPORT
1.20pm

haaa...... ni dia ...wajah2 y x sabar nak turun ni.....
cepat2 korang ....dah la kita seat belakang ni....
MILLIOANIRE DONG bersedia check in...nih!!


lps collect luggage masing2 , kami dibawa ke hotel trus utk solat & rehat jap...... masa 2 jam , 
pastu nak g dinner & night market.....waktu "melontar" bermula....
....DOLLAT  DOLLAT  DOLLAT.... 



 
***** star hotel special for us!!
bestnyer free at all lagi...thanks Hai O!!
sangat suka....EMPUKSS!


 lepas je dinner...kami semua g night market.......wah wah... semuanya murah murah!! matlamat mesti jelas....objektif ditetapkann , kami borong baju kurung, sovinier dulu...mana y sempat dululah....

wajib bargain separuh harga.tau!!!....nnt diaorang akan tanya ....DONG?? DOLLAR???

Haaaa...tu dia..... kain kain... kain....telekung... sutera....semua ada!!
harga 4x ganda lg murah dr Msia...
bayangkan uoolllssss...!! gilerssss

Sovinier pun banyak di jual....semua cantik ,
hand made semuanya... harga OMG ...murah sangat!!
rasa nk borong semjua... ttp semua ni berat.....OVERLOAD LUGGAGE...

satu lagi produk vietnam paling famous!!
coffee y terbaik di dunia katanya....
dimana2 akan ada org jual kopi.... mmg aromanya sgt sedap!!


happy sangat shopping tanpa sempadan....sbb we all as a MILLIONAIRE kat HCMC tau....mana taknya??

baju pun kami mampu beli kalau setakat 1.2 million......itu biasa ( kat Msia dah dpt banglow)!!....terompah kayu 500 000, kain pasang 1.5 million pun mampu beli tau....hahahaahahah..... DONG!!

posing nite view HCMC sementara tunggu bas dtg ...


DAY 2


Pagi2 morning dah wake up....morning call x bunyi lagi, tapi dah siap mandi....apa taknya setting alarm kat hphone , awal satu jam dr vietnam time .....heheheeheh
sudahnya .... jadilah 1st lady y turun bfast pagi tu.....

sooo excited......thanks HaiO coz sediakan bfast y special....dah lah free, 
mmg exclusive muslim food utk kami dlm dewan y khas!!
rasa mcm VVIP gitew.....

nasi beriani utk bfast.....citarasa malaysia....
wow!! kat msia pun kita bfast roti jer....
syoknyerrrr...

SOOOO....supprise....ada roti canai kat sini....!!
rupanya ketua chef hotel ni from Perlis tau..
tq Chef Vincent.....


sedap2 semuanya......kenyang utk xtvt Day 2!!!
best nye mkn, shopping, jalan...
here we go.... 


9am ~ ready for "Water Puppet Show!!"



wif multi millionare CDM k.na, CDM Kak Yaty & DDM Azie


"water puppet show" ni macam wayang kulit kat kelantan gayanya, cuma guna patung & persembahan dlm air, cerita rakyat vietnam dlm 45minutes gak...

sangat unik.....kat belakang tabir hijau tu ,org y kontrol semua pergerakan puppet ni....
very interesting coz puppet tu semua bgerak pantas n smooth...
macam dah di programkan komputer pulak....

ini y dikatakan "practice make perfect" 

puteri dgn dayang2 nya......bergumbira....lalalaalalla
"...chuiiii.........deuiiii, chenoiiiii........arrrrr......uit uittt...."

2nd place for today......"WAR MUSEUM"  waaaa.......tempat y penuh dgn aura kesedihan, wlapun semuanya dlm bentuk dokumentasi ,
 ttp semuanya real sgt2...... 

berada disitu seakan berada di alam lain, seakan dpt rasa ketakutan, kesakitan rakyat vietnam pd 40thn y lepas.....sgt sedih!! uwaaaa.....isk isk

setiap gambar membawa seribu rasa, kesian, sedih, hiba, marah.....
dan rasa bersyukur sangat dgn pjalanan hidup kita sampai hari ni..Alhamdulillah... .PEACE NO WAR!!

perang dah tamat kesan nuklear .....dlm saliran air
membawa penyakit....
mengubah kromoson & genetik janin
baby cacat & meninggal dunia...

"tiger prison " utk pemberontak .....

kesiannya..... 
biasanya ditahan berpuluh tahun dgn di ikat camni..

bila dibebaskan dah lumpuh semuanya....

tinggalan perang.......jom kita fly to GuangZhou pulakssss,,,
Yeahhh...Yeahhhhhh....

petang sambung shopping @ Ben Thanh Market, Saigon Square. Sangat murah....murah sangat!
takda gambar y sempat snap, 
sbb semua org sibuk, giler shopping........!!

camera masuk beg jer. 5 jam shopping, sampai nak tercabut kaki, tangan rasa nak putus bawa barang!!.

SHOPPING LIKE CTRAZYYYYYYY!!!

setiap petang minum "kokanat".....
apa tu???...... 
air kelapa madu, sebiji 20,000 tau....
millionare Dong biasa belanja mmg x berkira.....
heheheh
setakat 20k , utk basahkan tekak jerk....

pengankutan utama motosikal.....
mcm semut kat jalan raya....
pastu simpang xda trafic light....imagine......??

DAY 3

Berperang dgn Vietnam satu sejarah utk tentera US, sbb terpaksa berundur & kalah teruk dgn bil tentera terkorban terlalu ramai???

bukan sbb vietnamese ada senjata y hebat dr mrk...ttp daya juang & semangat utk hidup y tinggi...!!

 terhasil nya terowong bawah tanah
 "CU'CHI TUNNEL" 
200km long places for boarding, accommodation, meeting and fighting. 


pintu masuk "CU 'CHI TUNNEL"



idola kesayangan k.na & K. Yaty

Kami x lepas peluang...
ikut sama merasai experience merangkak dlm
 CU'CHI TUNNEL...
dapat feel  perasaan utk hidup sanggup buat apa saja!!
adooiiii sakit peha n betis esoknya......

lunch y paling clear....sbb penat merangkak dlm tunnel...

 makananya sedap, tomyam, asam pedas.....ayam, ikan, telur +++,nyum nyum!!
best sangat sbb mkn dgn k.na y sentiasa happy....love u muahsss... 

ni dia ...ikan tunjuk langit.... sedap!!


sambung shopping @ Ben Thanh Market & Hard Rock cafe.......kena balik awal coz mlm ni 
"GALA DINNER"... 
mode x sabar nak pakai baju baru siap ni...


enjoyyyyyy...ready for HARD ROCK CAFE.....YEAY!!




boria lagi.......syoknyer,.....


GALA DINNER yang VOUGE!!!






DAY 4 (goodbye vietnam)

last posing @ lobby Equatorial Hotel....
x sabar nak balik msia.....
DONG DOLLAR blom habis lagi ni...heheheehe

datang 1....balik luggage beranak 3.....
......fuyyoooo......

.........gedikkssss dlm bas ........
otw ke China Town.....last shopinxs!!


 shopping ikut tingkap bas....dgn penjaja sovinier ,,,
uoollssss.......everywhere...anytime....

~~~~~FLY~~~~~ FLY~~~~~ FLY~~~~~ 

safely arrive KLIA.......

wif k.Nani ..
editor Berita Harian y follow buat liputan utk kami....
cam celebriti gitew....hikhuik!.

We are back.....


NEXT TRIP kita ke LONDON + PARIS plak....
JOM PM saya for more INFO .....


019 - 757 0411
Atie Molek
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...