0
Komen
Blog bersama my Iphong....

Salam semua...ni mama saje test menaip blog guna iphong... Klu ok. Emmmm senang la mama nak update selalu dan tak yah usung laptop selalu... Tapi kalau pasni dapat ipad lagi besh kan... Hehehe...amin harap di permudahkan selepas ini... Ok mama chow chin chau dulu... Nak try jer ni... Love ...

Jom tgk gelagat Alya jap...view....

1
Komen
~ Seronoknya nak ke VIETNAM dengan trip VVIP ~


Salam semua....

Meh cuci mata dulu sebelum mama mengomel.....hehehe

Mama nak pakai baju nie dengan naik beskal la...hehehe...tapi pakai tudung la...



Waaaa....tak sabar nak baring2 kat bunga2 tue dengan biz partner mama...
Azah , Eja , Sara , Shila dan yang paling penting my great leader Kak Fida ...Dan dengan sapa lagi kalau bukan ngan My Hubby ...InsyaAllah...


eeeee....cantiknya view dia....

Hari nie mama dapat update blog dengan seringkas-ringkasnya sebab Alya tengah tidur dengan begitu nyenyak sekali...hehehe....tak ada la nak kacau & bermanja ngan mama dengan duk kat riba mama yang dah comel nie...(perasan...) hehehe....

Ok, bila baca tajuk kat atas tue dan ngan gambar tue mesti teruja sesgt kan.....sapa tak nak bercuti ngan hotel 5 star, makan 5 star, shopping pun 5 star tapi semua dengan FOC.....

Meh kita jengah macamana la suasana yang heppy sesgt kat Vietnam tue....Meh klik kat sni....TRIP VVIP , VIETNAM MAI....... (bukan mama malas nak update, tapi nak cepat skit...hehehe...yang penting nie blog my great leader...I love u Kak Yaty & terima kasih banyak2....

Ok...sapa2 nak follow mama ke Vietnam...jom roger2 mama okies.....019 757 0411 .....Love uols sebab yang penting every year 3 negara akan kita lawati ,
so for 2012 vietnam lah pembukaan nye di Asia tenggara...... 2 negara lagi akan menyusul selepas ni,
Asean & Eropah pulakssss...... very enjoy dgn biz ni!!

Ok, that all for vietnam. We share because we care......

Nota kaki (tiru Azah si comel ) : Sapa tak follow rugi sesgt....sebab semua FOC......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...