2
Komen
~ Guangzhou , FREE AT ALL (✿ ♥‿♥) ~


Salam 1Malaysia ....

          Yuhuuu mama kembali lagi....Dengan cerite yang MENARIK lagi TERTARIK.....mama nak tunaikan janji nie, yelah di dalam blog yang lepas mama nak update pasal mama dapat TIKET ke VIETNAM & next trip ke Guangzhou kan, so this time mama akan update untuk entri kali nie :) .........

          Kalau sapa yang pernah baca blog mama yang lepas mengenai trip ke VIETNAM tue , Alhamdulillah mama dapat tapi sedeh gak, tak dapat bawa rakan kongsi mama sekali...huhuhu....tapi mama janji , for next trip ke Guangzhou mama nak bawa rakan2 biz mama yang lain dan kena berusaha dengan lebeh kuat.....so kepada yang nak follow mama , JOM kita pakat pi ramai2 k....Kita shopping sakan kat sana....YEhuuuu.....tak sabar nie....


BUKTI menyatakan mama layak ke VIETNAM....Alhamdulillah, uols pun boleh.


NEXT TRIP kita view Guangzhou pula.......


Mercu tanda Guangzhou....bangunan paling tinggi y unik !!
ala2 ..Paris ni....


Ballet akrobatik mmg kepakaran mereka..
pasti enjoy watcing this !!
terlopong....you..


Pergh....Badan lentik 360 darjah tue....



View waktu malam.......!!
gelaran "Kota Paling Moden" di China



WOW...Fantastik...


Shoppink TIME



Sampai tertidur2 ye awak si comel BEAR



Pasti Seronok banget......


That all for happening info about Guangzhou ni....JOM kita g sesama. FREE AT ALL pada biz ladyz tau.

Mama pasti sedia membimbing...satu peluang biz y bukan saja utk extra income y kompem akn jadi lebih dr income kerja hakiki skrg, ttp datangnya bersama Vacation trip di luar jangkaan!!

Anthing leh direct call mama
019-757 0411
or inbox mama at
azmiatie@gmail.com

Jumpa anda di puncak kejayaan !!!!!!





2
Komen
~ Anugerah BIZ PART TIME (18 FEB 2012) ~

Salam semua.....

Alhamdulillah....setelah agak lama mama tak update blog, akhirnya 21.02.2012 mama dapat update gak...(alahai mcm la ada yang follow & baca blog mama nie kan...huhuhu)....ok la nie mama just nak cerita ceritu tentang Anugerah yang mama dapat hasil dari biz PART TIME mama sebab dapat Achive Sales RM60,000 ....Alhamdulillah, walau part time orang kata, ribu juga la tiap bulan mama dapat.....Syukur dengan rezeki dan PELUANG yang telah di berikan pada diri mama....

Mama ingt lagi ayat nie ..." Peluang selalu hadir pada masa kita tak bersedia tapi PERCAYA la peluang tersebut la yang akan memberi warna warni kehidupan di dalam hidup kita.....Yang penting YAKIN dgn Syarikat , Produk dan juga Pemimpin....."....Dan mama memang pilih PELUANG tersebut dan hasilnya kini mama rasainya....Syukur sgt2.....

So, pe lagi meh kita jenguk skit gambar mama & biz partner mama yang lain amik Anugerah SM (Sales RM20k) , SSM (Sales RM60k) ...


Shantik tak bunga nie??? Pemberian dari my great leader , DDM Kak Fida....Thanks long!!!!

With GMG TEAM....Meh follow us...Aummmmm

Berat sama di pikul, ringan sama di jinjing....

Santhikkkkk.....

This part paling mama suker....With CDM Kak Ana & DDM Kak Fida (Love u olls)

Our TEAM from KulaiJaya.....Tahniah!!!!!..

Cheh-cheh...Malu I...hehehe

My Shifu , TERBAEKKKK....DDM Kak Fida & CDM Kak Yaty

Auummmmm

Sama cantik.....Mama sayang uols....

Dan petang tue juga SPEAKER pilihan dari kumpulan kami CDM Dr. Hafiz merupakan CDM Doktor pertama dalam Company tue....NOW FULL TIME buat biz nie....meltopsss u!!!..Dan inilah antara kata2 beliau yang mama ingat :

" WALAUPUN SUAMI ISTERI DOKTOR, HIDUP DI KL DENGAN PENDAPATAN SEISI RUMAH 10K MMG MEMERITKAN .....NAK MELANCONG JAUH SEKALI....ALHAMDULILLAH SEKARANG MELANCONG 4X SETAHUN...ELAUN MAK AYAH TAK PERNAH PUTUS SETIAP BULAN "






Wow seorang yang berstatus DOKTOR leh wat statement mcm tue!!! apa lagi mama yang hanya bekerja KILANG dgn gaji kurang dari RM3k , ayah yang keja GOMEN , Gaji pun cukup pakai....Wah nie tak leh jadi, semangat mama nak jadi mcm Dr. Hafiz berkobar2 nie.....Doktor, jumpa saya di puncak kejayaan...i'll follow u....Amin!!!!!

Dan kejayaan hampir menjadi milik mama sebab mama dah dapat TIKET ke Vietnam tapi next blog mama update ok TERMASUK FREE vacation trip ke Guangzhou pula...Tak sabar wei!!!!






JOM kita penuhkan IMPIAN kita bersama-sama dan follow mama ke Guangzhou pula...Leh PM mama for more INFO

019-757 0411 (LOVE ATIE MOLEK)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...