3
Komen
~ Nak tunjuk Spek yg BAKAL di menangi ~ (●*∩_∩*●)

سْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Yang di impikan No.2 & No.3 tapi rasernya No.3 dapat, No.2 tue bubuye....No.4 jadi la...hehehe....Janji dapat...

Ish tak sabar nak dapat nie...Contest last hari nie....

http://www.facebook.com/nice.vision.optic
Ni link gambar yg kitaorg send tue....dua picture  ٩(-̮̮̃-̃)۶



TERIMA KASIH YG SUDE VOTE KAMI BERDUA....Wink...wink...
 

1
Komen
~ (╯︵╰,) Alya BISOL ~

 بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Hari nie hari Isnin..emm esok keja lagi, lusa nak keja tp ayah blk esok, nak amik kat Pekan je...(bgs tul xnak penatkan mama yek...)..Hari nie anak mama asyik merengek je, actually sebenarnya dari semalam...ghupernya gg baru nak tumbuh (gg bwh, nak tmbah jadi 3 btg...abg ayep kalah lagi...hehehe) & ada BISOL + biji angin kat kepala & leher dia...tp Mak Mah (baby sitter Alya) kata dia x merengek...tp tue la mama yg sadis...Tp bgsnya Alya nie, time ayah dia balik la penyakit mcm2 dtg...Yg lepas time ayah dia balik, demam...

Nampak x bisol dia?

Hah, tu la bisol anak mama yg paling mama sayang tau...tp klu sok makin besar, jawabnya ayah la yg kena bawk yaya pi klinik ye...Mama wajib follow...Tp smlm mcm2 ragam dia...huhuhu...dah pantang nkpk kerusi ( walaupun sakit tue ) + jumpa kawan baek dia, Nur Madina sayang ( anak susuan mama )...Klu jumpa ber2, aahh...naaa...uuuu...semua perkataan kuar...

Yeah..testing...testing (Atok maintain pegang) Eh abg ayep kenapa sudah?


Eh dina, yaya dapat lu la...hehehe...dina lambat...


Yahoooooooooo,,,Akhirnya (nsb atok pgang aku...), Dina pun bersorak sama...hehehe

Yeah...yeah...maintain senyum...


Hehehe...gitula gayanya anak mama ber2 tue...Luv u all 
( ‿♥)


Ok semua...Nnti ada masa + mood mama Alya akan update how to progress my lil daughter , Alya Amani ok....Selamat malam semua & doakan kesihatan anak mama sayang....wink..wink...

0
Komen
♡ ✿ ~ Hari ini hari Khamis ~ ◕✿

Bismillahirrohmanirrahim...Dgn Nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani...

Hari nie macam2 berlaku....Tetibe dapat tel " kak atie, jom...kita suprisekan Mariam"...
hehehe...ghupernya hari nie besday SITI MARIAM ( dak logistic FCW )..Selamat hari jadi Yam...Moga panjang umur & di murahkan rezekimu n rezekiku...hehehe

~ Camerawomen pun nak amik gambar gak ~


Dan juga, hari nie smp hadiah dari Lollytot - 1st Prize (Baju Ain & Ayu)...masuk pertandingan LIKE terbanyak kat FB...FYI, last weekpun kitaorg dah menang pertandingan BlissFlower, dapat No.2 tapi besh, dapat 5 pasang baju...jadi masing2 anak sedara dapat la sorunk sehelai termasuk dak comel, ALYA...Gambar baju2 tue xsempat nak amik, tggguuuuuuuuuuuu....hehehe..Niela gambar yg masuk contest Blissflower & Lollytot...Anak Kak Izan yg comel lagi kepoh...hehehe

Durratuainur - Contest Lollytot (1st place) 

Durratuainnur - Blissflower ( 2nd place )


Dan juga, tadi terbacala kat RAP (Realiti Alam Perkahwinan)...sedeh woooo....tgk2 nama tmpt ke -3 padahal CODE...RAP063 tmpt pertama...pelagi, bg comment la...ghupernya dia salah up load nama...ish mcm wat main2 la plak...xserius, suka suki dia je nak wat...( hehehe byk ghupernya mama masuk pertandingan ...nie tgh struggle nak dapatkan spek hitam)

1st Place - hadiah tak tahu lagi.... :)
Hah...Ini Contest terkini...tarikh tutp 30hb...Tolong LIKE kat pic nie k...TQ
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=184638281564293&set=o.168595186484952&pid=573108&id=100000543660368

Dan juga dapat call dari hubby terchinta " Bulan dah pi kursus SB, abg in progress di panggil"...Ya Allah permudahkan la urusan suamiku...Amin...& yang paling penting raya cina nie dia suh book HOTEL 5 STAR...beshnya (tp PERCUMA.....jgn jelesssss...tue la sapa suh xnak join TVIe) ahaks...


Dan yg paling penting malam nie line macam siput ketungtung....K slamat malam semua...wink..wink...

3
Komen
~ Salam 1Malaysia~

Bismillahirrohmanirrahim.....Dengan Nama Allah yang maha pemurah lagi  maha mengasihani...

Testing...testing...Chewah...Saja nak kabor kita dah wat blog kat sni...Actually lama dah wat blog (Time Friendster & anak dara dlu) tp stop sebab tukar koje ke SHIMANO...hehehe...Maklum la sebuk kejor barang, nak achive target jd xdok masa nak tenet2 nie...Join plak FB...emmm berhantu gak la sebab dok sebok masak kt laman web...hehehe....

Emmm msti nak tau knp ...( nak guna nama apa yek...emmmmm )...mama, atie, yati...(Nama komersial ler), biar orang tau...owhhh itu dia blognya....hehehehe...mama alya la...hehehe...K sambung balik....msti nak tau knp mama alya buat blog nie (mekasih gak pada k. shila sbb dia gak la tergerak hati nak wat blog nie + dapat lap top baru ler......Nak tgk laptop nie x? jeng...jeng...jeng.....bling.....


Hehehe...Kiranya hadiah dari ayah alya la....mksh sgt2....sng skit nak skype ngan ayah kan...& pelagi, kot2 rezeki murah...dok layan2 blog, dapat rezeki terpijak kan....Ok smua, ni kiranya salam perkenalan dari Family Azmiatie AR ( Azmi Ariffin , Haryati Rabidin & Alya Amani Azmi ) untuk POST yang perTAMA...wink...wink...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...