1
Komen
✿ HAPPY ANNIVERSARY 2ND YEAR, MAMA ♥ AYAH ✿

 بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Genap 2 tahun perkahwinan Mama & ayah...Alhamdulillah sudah di kurniakan seorang puteri bernama Alya Amani...Mama bahagia sgt...Rasa mcm baru hari nie majlis perkahwinan mama...jgn tak tahu mama kawen ngan twins mama sekali...Jom, imbas gambr perkahwinan Mama tapi sebelum tue meh jengok, mama bg suprise kat ayah....Hehehe...harap ayah like...(Thanks orang yg nak jadi ayah, sebab dia bg alamat tempat ayah bekerja...) FYI, ayah tiada dicc mama, huhuhu....dia bertugas, 6hb nie baru leh face to face, takat nie facebuk je dlu....


Surprise....For ayah....Love u

Sekeping je.... Nak tgk lain leh KLIK sni... Sekitar Gambar Perkahwinan 29.05.2009

Amacam, ok tak?? Dah lepas pun...hehehe....Ok smp di sini jer...semua orang doakan mama & ayah bahagia dunia & akhirat ok.....

Kat sini, mama sertakan PUISI untuk ayah (Tapi bukan mama buatla, copy & paste je...TQ pengubah...best dia punya puisi)

~ Khas UNTUK HEARTEAKOO Dunia Akhirat ~

Saat kami berbaring di bawah bintang-bintang,
Kita tertanya-tanya siapa diri kita sebenarnya,
Aku ingin tahu apa yang kau lihat tentang diriku,
Adakah hanya luaran atau sesuatu dari dalam diriku.
Usaplah jari-jemarimu pada rambutku,
Tunjukkan padaku bahawa kau benar-benar peduli,
Hari demi hari, dan selamanya,
Ketika aku dan kau tidak mempunyai ketakutan.
Saat kau katakan kau mencintaiku,
Saat itulah aku memberikan kunci,
Untuk hati, jiwa dan fikiranku,
Aku senang untuk tahu bahawa kau milikku.
Aku mahu bertahan selamanya,
Untuk kita akan selalu bersama,
Merasa sakit atau kemanisan bersama,
Aku ingin kau selalu berada dekat denganku.
Dalam setiap pelukan dan kucupan,
Saat aku bersamamu aku merasakan wujud cinta sejati antara kita.
Memelukku erat dan tidak mahu membiarkan aku pergi,
Jangan biarkan aku hilang dilautan yang luas.
Kerana aku milikmu, selamanya itu pasti,
Aku milikmu untuk selama-lamanya.
Janji dipatri bahawa setiap kata-kataku dengan sesungguhnya,
Tanpamu disisi, aku mati tak mahu hidup pun tak mampu..
TERIMA KASIH SAYANG DENGAN SEGALANYA....LOVE U SO MUCH
P/s : MAMA SAYANG AYAH....MR AZMI ARIFFIN

1
Komen
♥♥ APA MAK DAPAT UTK HARI IBU?...♥♥


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


SELAMAT HARI IBU BUAT PN. FATIMAH BTE TOSIM jasa mu tidak dapat ku balas sampai bila2...I love u mak.....& untuk arwah ibu mertuaku Pn. Siti Fatimah bte Suri , Moga rohnya aman di sana & terima kasih kerana didikan mu untuk suamiku yang tercinta, Azmi bin Ariffin ...

Emm apa yang uols bagi untuk hari ibu kali nie?Mama tak seberapa sgt, just bagi handbag (Idaman dia dah lama nie...hehehe) & makan2 je...itupun tanpa ayah di cc...Tapi apa yg ayah bagi untuk mama plak?...emmm tak nak pk la...hehehe....



Nie dia...takder la seberapa tapi dia happy sgt....lama dah nak nie, Alhamdulillah, rezeki lebih jd li la untuk mak tersayang....Harga tak penting, yang penting bila tgk dia SENYUM tue....And tadi pun pi makan kat Mama Chop, Papa grill jer bersama2 ngan Mama ani, aza, yayang & budak berdua, sapa lg, yaya & dina la...


Nak kena letak gak gmbr driver...hehehe




Hehehe....Berselera tgk mak makan, sebab dia pun dah lama mengidam nak makan nie...Love u mak...
And sebelum tu pi Angsana, li buka aza & pi la main kat tingkat atas sekali...Dina kesukaan, alya ketakutan...hahaha....muka je garang, dalam hati ada kolam anak mama....hehehe





DAN selamat hari ibu juga kepada My sis, Ibu Rafidah , Mama Rafieah, Mama Rafizan & Mama Haryani dan tidak lupa juga kepada kakak iparku Kak long, Ibu Sari , Ibu Shiela, Ibu Yanie, Kak Pah...Moga kalian akan jadi Ibu, Mama terbaik untuk anak2 kalian....Love u all semua...Jumpa di lain siaran...

‎..ℒℴνℯ¸.•*´¨`*•.❤q❤r❤m❤¸.•*´`*•.ℒℴνℯ..
░PN FATIMAH BINTI TOSIM
..ℒℴνℯ¸.•*´¨`*•.❤q❤r❤m❤¸.•*´¨`*•.ℒℴνℯ..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...