0
Komen
❤ ALYA dah besar ✿

Salam hari minggu semua......

Dari hari ke hari Alya semakin membesar...menjadi semakin petah bercakap dan mengomel....Dan kerenah dan sikap pun semakin berbeza....Dulu pantang tinggal ngan mak tok & atok din mesti melalak tapi sekarang Mak tok & atok Din nak pi jemputan pun sebuk nak ikut...padahal mama ada kat rumah dan last2 dapat botol, tido buai dengan airmata di pipi.....Syahdunya jer mama tgk....Tapi janji mama kena bawa dia jalan2....kalau ada ayah alangkah seronoknya...emmmm...

~ Ketawa dan Tangisan Anak Mama & Ayah ~

~ Ehem2 dah pandai minum susu tgk TV...dan suker dia ketawa sekarang...love u sayang ~

~ Sesi pujuk memujuk with Atok Din...hehehe ~


Sekarang Alya dah umur 2thn ....Sepatutnya dah tak payah BF mama kan tapi klu dah kuasa Allah susu badan mama still ada jadi ia tetap akan menjadi rezeki Alya....Testimoni diri sendiri dengan pemakaian PB dengan konsisten selama ini menyebabbkan susu badan mama bertambah....Walaupun 5 hari mama tggalkan Alya untuk trip ke VIETNAM tapi bila balik, susu tak jadi masam dan Alya still BF lagi...Mmg betul2 pakaian dalam "ajaib"....Syukur mama di temukan dengan PB nie.....

Sesiapa yang belum ada lagi , mmg HARUS adakan sebab sebagai wanita dan ibu,kita mmg perlu protect kita punya aset yang paling bernilai....Bagi suami & juga anak-anak kita.... :)



So sharing is caring...and any for info just direct PM mama or call mama okies...

019- 757 0411
(Atie Comey)

0
Komen
♫ TRIP to VIETNAM ~ 18 - 21 Mar 2012 ♫

Salam Malaysia......
Chuii Duii Vietnam......Acheh cheh.....

Alhamdulillah selamat sampai dah mama kat mesia.....ish tak hinggat apa shopping kat Vietnam nun......(Tapi dlm hati tetap ada ayah & yaya) ....Kaki, tgn, kepala semua lenguh sebb makan, shopping, makan, shopping jer....Alhamdulillah wit yang mama bawak tuk shoppink jer sebb mkn, transport dan penginapan semua company tanggung tapi bukan shimano tau.....huhuhu...Yang paling mental about Dong dia...Sbb mama guna Dong utk perbelanjaan di sana...RM1=6500 Dong...Kalkulator sentiasa di tgn ku...hehehe

Ok, ma pun tak der sgt nak cerita pasal Vietnam nie sbb base on picture dah menceritakan segalanya cuma mama bersyukur dan ucap terima kasih tak terhingga kepada upline mama & juga biz partner mama....tanpa mereka mama tak dapat jejakkan kaki mama ke Vietnam.....Thanks u so much .... Next kita ke Guangzhou pula yer....yang nak pasti dapat....Ok jom kita hayati skit gmbr2 yang mama amik kat sana......Tapi bagi Frend list mama at FB, leh jenguk kat LINK sni for more picture okies.....Bukan nak menunjuk tapi ini lah hadiah dari penat lelah mama berbiz PART TIME.....

Terim kasih Safina sebab bagi tumpang tido:)



Sebelum berlepas

Sudah smp kami di Vietnam sudah

Makan dan makan lagi....wah gemokla saya;) 

Penginapan kami yg Exclusive

Jalan-jalan


Shopping time

Setakat tue jer gambar2 yang mama dapat upload utk kali ini.....So next trip jom kita ke  Guangzhou ....Aummmmm











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...