1
Komen
٩(-̮̮̃•̃)۶ Yeye...Dapat HADIAH...

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Akhirnya dapat gak update blog selepas PENAMBAHBAIKKAN telah di lakukan oleh my Sis Shilasuri ..Mekasih banyak2...Nice sungguh2...(Blog dia mmg cantik...honestly nie...)hhehe...hah bila sebut pasal NICE nie, ingat tak , mama dlu ada masuk contest nie...hehehe...hadiah dah dapat dah...Seeeeeeeeeeee......Chantek tak?

~ Nie Hadiahnya....Mama dapat tempat yg ke-3~
See...Kira ok la kan....Alyapun sebuk bergaya tue...hehehe


Alhamdulillah, rezeki terpijakkan....Tak melayang wit, harge kire cam RM200 jugak tue, jenama BOSS..Actually twin Mama pun dapat gak, tempat yg-4 tapi mama yg pi amik gak....hahahaha....


Ok..........Dah hbs bab NICE, kita pi bab REALITI ALAM PERKAHWINAN PLAK (Sesapa nak jengah meh klik sni RAP, ).... Hehehe...Mama pun ada mention pasal contest nie...Yg 1st, like gambar wedding terbanyak, (Pssstt hadiah tak dapat lagi...OTW admin kata...xpela)..Yang mama nak habak nie contest PUISI ROMANTIK LIST NAMA PEMENANG...Mama ada wat posting pasal contest nie dan ALHAMDULILLAH, rezeki berpihak kepada mama,ayah & Alya lagi...dapat NO.1 tue...mmg tak sangka...hahahaha...Rasa gumbira lagi nie smp la nie...& juga dapat hadiah LIKE terbanyak...so utk contest nie, mama dapat dua hadiah la...Jeng2...hadiah tue ada kt bawah nie, walau tak la dapat RM juta2 tp mama seronok, rasa usaha tue tak sia2..Meh kita tgk apa hadiah mama & juga Alya dapat tue....

Hahaha...Mama bagi besar skit...Hadiah dari TUDUNG MEL...kepada ayah Alya, sebab contest tue dia yg masuk...Tapi hadiah mama yg dapat...weeeeeeeeeeeee




Jeng-jeng.......Nie dia hadiah kt dalam tue...cantikkan, hadiah dari ayah untuk mama...suker2...






DAN yang paling istimewanya, RAP pun bg hadiah untuk Alya Amani....Kesukaan dia bila dapat...keh...keh...keh...




Nie baru kotaknya.....Ayah buka ngan bersungguh2, pegang2 ingt cawan...ghupernya...jeng...jeng...




Tue dia...." Musical Storytime Piano"....Hehehe....Tp ayah & Atok dia testing lu....Mama suker sgt...Terima Kasih Pihak RAP....Pas nie tgh tggu hadiah dari ANTABAX & juga hadiah tuk contest pertama RAP tue....Benda FREE, mmg besh...


Akan datang...story about, ANTABAX...


٩(•̮̮̃•̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(-̮̮̃•̃)۶
Time to CLEAN , Time to SHOWER
Time with ANTABAX....All the way
ılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılı  


1 comments:

shiela latif said...

ye ye ye ye ye...eh...hadiah acik yang mana shatu alya...shimpan elok2 tau...nanti acik kelemm...ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...