1
Komen
♥♥ APA MAK DAPAT UTK HARI IBU?...♥♥


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


SELAMAT HARI IBU BUAT PN. FATIMAH BTE TOSIM jasa mu tidak dapat ku balas sampai bila2...I love u mak.....& untuk arwah ibu mertuaku Pn. Siti Fatimah bte Suri , Moga rohnya aman di sana & terima kasih kerana didikan mu untuk suamiku yang tercinta, Azmi bin Ariffin ...

Emm apa yang uols bagi untuk hari ibu kali nie?Mama tak seberapa sgt, just bagi handbag (Idaman dia dah lama nie...hehehe) & makan2 je...itupun tanpa ayah di cc...Tapi apa yg ayah bagi untuk mama plak?...emmm tak nak pk la...hehehe....



Nie dia...takder la seberapa tapi dia happy sgt....lama dah nak nie, Alhamdulillah, rezeki lebih jd li la untuk mak tersayang....Harga tak penting, yang penting bila tgk dia SENYUM tue....And tadi pun pi makan kat Mama Chop, Papa grill jer bersama2 ngan Mama ani, aza, yayang & budak berdua, sapa lg, yaya & dina la...


Nak kena letak gak gmbr driver...hehehe




Hehehe....Berselera tgk mak makan, sebab dia pun dah lama mengidam nak makan nie...Love u mak...
And sebelum tu pi Angsana, li buka aza & pi la main kat tingkat atas sekali...Dina kesukaan, alya ketakutan...hahaha....muka je garang, dalam hati ada kolam anak mama....hehehe





DAN selamat hari ibu juga kepada My sis, Ibu Rafidah , Mama Rafieah, Mama Rafizan & Mama Haryani dan tidak lupa juga kepada kakak iparku Kak long, Ibu Sari , Ibu Shiela, Ibu Yanie, Kak Pah...Moga kalian akan jadi Ibu, Mama terbaik untuk anak2 kalian....Love u all semua...Jumpa di lain siaran...

‎..ℒℴνℯ¸.•*´¨`*•.❤q❤r❤m❤¸.•*´`*•.ℒℴνℯ..
░PN FATIMAH BINTI TOSIM
..ℒℴνℯ¸.•*´¨`*•.❤q❤r❤m❤¸.•*´¨`*•.ℒℴνℯ..

1 comments:

Shiela Latif said...

Selamat Hari Ibu tuk awak jugak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...