0
Komen
~ I LOVE Premium Beautiful ~Long Brassiere 
Ciri-Ciri Produk 

~ Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong dan menetapkan kedudukan payudara. 
~Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk mengukuhkan kedudukan payudara. 
~Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan dapat menyelaras perut yang menonjol serta meningkatkan kontur payudara. 
~2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan. 
~Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yang berlebihan. 
~Bentuk ''U" yang direka khas pada bahagian belakang coli dapat menonjolkan kontur badan yang menarik. ~Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk. 
~3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai. Cara Pemakaian Yang Tepat
~ Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk tumpukan lemak di sekitar buah dada ke dalam cawan coli selaraskan tali coli (pastikan satu jari boleh melepasi bawah tali coli) 
pemeriksaan sendiri Waist Nipper 
Ciri-ciri Produk 

~Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya membaiki postur badan.
~Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.
~Benang yang diimport dari jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
~ Rekabentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.
~3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
~Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk. Cara Pemakaian Yang Tepat 
~ Gerakkan waist nipper ke bahagian kiri depan, pasangkan cangkuk pertama dan cangkuk yang terakhir. ~Kemudian pasangkan cangkuk-cangkuk yang lain dari bawah ke atas. 
~Perhatikan garisan tengah. tali belakang diikat bersilang, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut. pemeriksaan sendiri.


Long Girdle 
Ciri-ciri Produk

~ Mempunyai 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.
~Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik dan membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik.
~Kapas yang ditambah pada bahagian seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
~Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
~Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.
~Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.
~Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.
~Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.Cara Pemakaian Yang Tepat 
~Pakaikan seluar dalam tarik dengan perlahan sehingga ke bahagian pinggang kemudian bengkokkan kaki dan tarik. 
~Selaraskan seluar dalam. tumpukan lemak yang mengalir ke sekitar bahagian paha ke dalam cawan pinggul. pemeriksaan sendiri.


Hasilnya :
Segala pertanyaan boleh hubungi di talian :
019-757 0411 (Atie Molek)

Saya sedia membantu!!! Bayaran boleh di buat secara CASH , CREDIT CARD @ Installment 

Anda juga berpeluang untuk mendapatkan SHORT BRA , produk TERBARU & TERLARIS dengan harga ISTIMEWA....Cepat dapatkan PROMOSI ini sebelum kehabisan stok!!!!! 0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...