0
Komen
** Perpisahan Sementara dgn HEARTEAKOO DUNIA AKHIRAT **

Assalamualaikum....

Alhamdulillah...syukur akhirnya mama dapat juga update blog mama yang dah lama bersarang nie....huhu...sebab IDEA & MOOD tgh mendatang nie, bukan apa ayah jauh nun di TL jadi kami pun sukar skit nak mengkontek antara satu sama lain....nak tak nak tggu ayah update BB dia jer la....sejam USD1 kalau tak silap mama la...tp xperla, time ayah buka BB dapat la ma Whatsapp ngan ayah kan & yang penting dapat SKYPE tgk muka ayah & Yaya....Ni pun mama dapat la upload skit masa send off ayah di Kuantan & juga ma pergi lagi ke Kuantan utk kali ke-2 sebab bawa family ayah pula.....Tapi ma xdpt hantar ayah di KLIA cause badan mmg flat yg amat sgt...huhu....Maaf ayah, nnti next trip mama hantar yer ngan Yaya sekali....

Sedih? emm mmg la sedih...walau jarak perjumpaan kami jauh, tp sebulan sekali mesti jumpa & yang penting tiap hari msg & telefon...tapi kini....xperla pengorbanan yang berbaloi-baloi harapnya....K la tak moh sedih2, meh kita cuci mata skit gambar2 masa send off ayah di Kuantan  & pelbagai lagi...just nak share ngan kengkawan , TABAH la wahai HATI!!!


OTW to Kuantan


Alya wit Ayah ...tgh mamai masa ni


Mana ayah??? hehehe...smart la


Happy family


Thanks Mak & abh serta Mak Aza, teman kan Mama & Alya


Fish...fish...


Ini la bilik kami ;)


Wit Atok Din ( Kawan gaduh Yaya )


Lepaking at Pantai Batu Hitam - Yaya & cat


Love u Hearteakoo Dunia Akhirat


Smartttttt


Hai tumpang nampak ;)



Saat2 nak berpisah....huhu


Dan sehari selepas send off Ayah, going back to Kuantan again, kali nie wit Family ayah without Yaya...takut Yaya letih sgt, mama pun dah flat sgt2...tapi demi Hearteakoo Dunia Akhirat . gagahkan juga diri..
Melepas lelah di Teluk Chempedak....



Alhamdulillah...curik masa sambut awal Anniversary Mama & Ayah


NICE Caption!!! bgs gak yek Iphone nie...huhu


With HEARTEAKOO Dunia AKhirat ...

Alhamdulillah...ayah dah pun selamat berlepas ke TIMUR LESTE  pada 25.05.2012 jam 4pg dan selamat sampai jam 9pg lebih skit....3 bulan lagi baru la jumpa balik....Doakan segalanya utk kami sekeluarga..


Nampak macam dekat kan...huhu


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...