4
Komen
~ Terima Kasih Premium beautiful ~

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Apabila hendak kurus, macam2 produk kita nak guna...ada sesetengah orang la, samapi ke pusat perlangsingan habis beribu riban tapi hasil...tarak...Tapi bagi mama, dengan satu produk sahaja , mama leh kurus...hehehe...Permulaan la...emmm...Ketat, payah , susah nak membuang...(ITU ORANG KATA)TAPI bagi mama easy, sekejap je dah tersarung DAN yang pasti kalau tak pakai...emmm buat keja tak semangat, my confident DOWN, jalan pun Slow emotional...hehehe...

Nak tahu apa rahsianya....jeng...jeng.....



Nie gambar SEBELUM....Alya masa tue baru 7bulan, mama tinggal untuk pergi kursus...lemak sana sni even mama punya body takder la besar sgt tapi ketara nyah....uitsss....xselesa tau...."jatuh", "lembik"...emmm mama pikir jugak yang badan lagi besar...ish mesti lagi "jatuhkan"....nak nak baby baru satu....Badan kenala jaga, nak pakai lama.....

Lepas tu, Alya still BF lagi even sekarang umur dah Setahun 7 bulan , Alhamdulillah...Sapa yang tak nak kan anak BF sampai umur sampai 2tahun tapi yela, tak semua orang dapat peluang sebegitu..Mama bersyukur sangat2...Tapi honestly, sejak mama guna PB nie, susu masam mmg dah tak ada even mama tinggalkan Alya pergi ke KL, melaka dalam one day, still susu sedap..(Yelah gaya dia BF mama...hehehe)..

Dan ini adalah, gmbar selepas pemakaian PB yang konsisten....Masa raya tue...hehehe..sapa kata orang KURUS tak perlu pakai??? Alignment dah banyak larik tue...hehehe

.
.
.
.
.
.



OK...niela produk, yang betul2 membantu mama & juga kehidupan mama sekarang...Alhamdulillah sangat2

.
.
.
.
.
.
.
.
..
.Jeng...jeng...jeng...

.
.
.
.
.
.
.



TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK PREMIUM BEAUTIFUL

Ok, mama stop sini dlu...I know you guys will be tired of reading a long post. Ok next post,. mama will update the news story regarding this Premium beautiful okey...Thanks for reading my blog...

LOVE

Untuk pertanyaan lanjut leh COMMENT kat link mama atau direct je SMS or call at the below no :
019-757 0411






4 comments:

SSulieana said...

hai atie...ade blog best la...kak su dh follow...amboi atie pakai apa untuk kempis perut tu...share le...hehehe

Azmiatie AR said...

hik hik....Rindu kat akak...atie pun dah follow akak...nnti atie update the latest okey...

arzieawish said...

saye juge dah menggunekan PB..ternyata mmg berkesan...!!i LIKE...

Azmiatie AR said...

Alhamdulillah zie....Yang penting kita yakin dengan produk nie, penggunaan konsisten, pasti boleh ke bentuk asal....pewittttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...