2
Komen
~ Guangzhou , FREE AT ALL (✿ ♥‿♥) ~


Salam 1Malaysia ....

          Yuhuuu mama kembali lagi....Dengan cerite yang MENARIK lagi TERTARIK.....mama nak tunaikan janji nie, yelah di dalam blog yang lepas mama nak update pasal mama dapat TIKET ke VIETNAM & next trip ke Guangzhou kan, so this time mama akan update untuk entri kali nie :) .........

          Kalau sapa yang pernah baca blog mama yang lepas mengenai trip ke VIETNAM tue , Alhamdulillah mama dapat tapi sedeh gak, tak dapat bawa rakan kongsi mama sekali...huhuhu....tapi mama janji , for next trip ke Guangzhou mama nak bawa rakan2 biz mama yang lain dan kena berusaha dengan lebeh kuat.....so kepada yang nak follow mama , JOM kita pakat pi ramai2 k....Kita shopping sakan kat sana....YEhuuuu.....tak sabar nie....


BUKTI menyatakan mama layak ke VIETNAM....Alhamdulillah, uols pun boleh.


NEXT TRIP kita view Guangzhou pula.......


Mercu tanda Guangzhou....bangunan paling tinggi y unik !!
ala2 ..Paris ni....


Ballet akrobatik mmg kepakaran mereka..
pasti enjoy watcing this !!
terlopong....you..


Pergh....Badan lentik 360 darjah tue....



View waktu malam.......!!
gelaran "Kota Paling Moden" di China



WOW...Fantastik...


Shoppink TIME



Sampai tertidur2 ye awak si comel BEAR



Pasti Seronok banget......


That all for happening info about Guangzhou ni....JOM kita g sesama. FREE AT ALL pada biz ladyz tau.

Mama pasti sedia membimbing...satu peluang biz y bukan saja utk extra income y kompem akn jadi lebih dr income kerja hakiki skrg, ttp datangnya bersama Vacation trip di luar jangkaan!!

Anthing leh direct call mama
019-757 0411
or inbox mama at
azmiatie@gmail.com

Jumpa anda di puncak kejayaan !!!!!!





2 comments:

Mr Azril said...

salam mama... mcm best.. apa biz nyee....
i follow n follow back plzzzz

Azmiatie AR said...

Biz jual korset En Azril....Mmg besh....Ok follow u back

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...