0
Komen
♫ TRIP to VIETNAM ~ 18 - 21 Mar 2012 ♫

Salam Malaysia......
Chuii Duii Vietnam......Acheh cheh.....

Alhamdulillah selamat sampai dah mama kat mesia.....ish tak hinggat apa shopping kat Vietnam nun......(Tapi dlm hati tetap ada ayah & yaya) ....Kaki, tgn, kepala semua lenguh sebb makan, shopping, makan, shopping jer....Alhamdulillah wit yang mama bawak tuk shoppink jer sebb mkn, transport dan penginapan semua company tanggung tapi bukan shimano tau.....huhuhu...Yang paling mental about Dong dia...Sbb mama guna Dong utk perbelanjaan di sana...RM1=6500 Dong...Kalkulator sentiasa di tgn ku...hehehe

Ok, ma pun tak der sgt nak cerita pasal Vietnam nie sbb base on picture dah menceritakan segalanya cuma mama bersyukur dan ucap terima kasih tak terhingga kepada upline mama & juga biz partner mama....tanpa mereka mama tak dapat jejakkan kaki mama ke Vietnam.....Thanks u so much .... Next kita ke Guangzhou pula yer....yang nak pasti dapat....Ok jom kita hayati skit gmbr2 yang mama amik kat sana......Tapi bagi Frend list mama at FB, leh jenguk kat LINK sni for more picture okies.....Bukan nak menunjuk tapi ini lah hadiah dari penat lelah mama berbiz PART TIME.....

Terim kasih Safina sebab bagi tumpang tido:)



Sebelum berlepas

Sudah smp kami di Vietnam sudah

Makan dan makan lagi....wah gemokla saya;) 

Penginapan kami yg Exclusive

Jalan-jalan


Shopping time

Setakat tue jer gambar2 yang mama dapat upload utk kali ini.....So next trip jom kita ke  Guangzhou ....Aummmmm











0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...