0
Komen
❤ ALYA dah besar ✿

Salam hari minggu semua......

Dari hari ke hari Alya semakin membesar...menjadi semakin petah bercakap dan mengomel....Dan kerenah dan sikap pun semakin berbeza....Dulu pantang tinggal ngan mak tok & atok din mesti melalak tapi sekarang Mak tok & atok Din nak pi jemputan pun sebuk nak ikut...padahal mama ada kat rumah dan last2 dapat botol, tido buai dengan airmata di pipi.....Syahdunya jer mama tgk....Tapi janji mama kena bawa dia jalan2....kalau ada ayah alangkah seronoknya...emmmm...

~ Ketawa dan Tangisan Anak Mama & Ayah ~

~ Ehem2 dah pandai minum susu tgk TV...dan suker dia ketawa sekarang...love u sayang ~

~ Sesi pujuk memujuk with Atok Din...hehehe ~


Sekarang Alya dah umur 2thn ....Sepatutnya dah tak payah BF mama kan tapi klu dah kuasa Allah susu badan mama still ada jadi ia tetap akan menjadi rezeki Alya....Testimoni diri sendiri dengan pemakaian PB dengan konsisten selama ini menyebabbkan susu badan mama bertambah....Walaupun 5 hari mama tggalkan Alya untuk trip ke VIETNAM tapi bila balik, susu tak jadi masam dan Alya still BF lagi...Mmg betul2 pakaian dalam "ajaib"....Syukur mama di temukan dengan PB nie.....

Sesiapa yang belum ada lagi , mmg HARUS adakan sebab sebagai wanita dan ibu,kita mmg perlu protect kita punya aset yang paling bernilai....Bagi suami & juga anak-anak kita.... :)



So sharing is caring...and any for info just direct PM mama or call mama okies...

019- 757 0411
(Atie Comey)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...