3
Komen
~ Salam 1Malaysia~

Bismillahirrohmanirrahim.....Dengan Nama Allah yang maha pemurah lagi  maha mengasihani...

Testing...testing...Chewah...Saja nak kabor kita dah wat blog kat sni...Actually lama dah wat blog (Time Friendster & anak dara dlu) tp stop sebab tukar koje ke SHIMANO...hehehe...Maklum la sebuk kejor barang, nak achive target jd xdok masa nak tenet2 nie...Join plak FB...emmm berhantu gak la sebab dok sebok masak kt laman web...hehehe....

Emmm msti nak tau knp ...( nak guna nama apa yek...emmmmm )...mama, atie, yati...(Nama komersial ler), biar orang tau...owhhh itu dia blognya....hehehehe...mama alya la...hehehe...K sambung balik....msti nak tau knp mama alya buat blog nie (mekasih gak pada k. shila sbb dia gak la tergerak hati nak wat blog nie + dapat lap top baru ler......Nak tgk laptop nie x? jeng...jeng...jeng.....bling.....


Hehehe...Kiranya hadiah dari ayah alya la....mksh sgt2....sng skit nak skype ngan ayah kan...& pelagi, kot2 rezeki murah...dok layan2 blog, dapat rezeki terpijak kan....Ok smua, ni kiranya salam perkenalan dari Family Azmiatie AR ( Azmi Ariffin , Haryati Rabidin & Alya Amani Azmi ) untuk POST yang perTAMA...wink...wink...

3 comments:

Shiela Latif said...

salam kenal yer...tahniah berjaya buat blog...pasnie boleh update selalu =))

Azmiatie AR said...

Hehehe...mekasih...InsyaAllah....

Azmiatie AR said...

what the suprise......i like..
be proud for his kite ... and hopefully also get rich quick...huhuhu jokes..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...