0
Komen
♡ ✿ ~ Hari ini hari Khamis ~ ◕✿

Bismillahirrohmanirrahim...Dgn Nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani...

Hari nie macam2 berlaku....Tetibe dapat tel " kak atie, jom...kita suprisekan Mariam"...
hehehe...ghupernya hari nie besday SITI MARIAM ( dak logistic FCW )..Selamat hari jadi Yam...Moga panjang umur & di murahkan rezekimu n rezekiku...hehehe

~ Camerawomen pun nak amik gambar gak ~


Dan juga, hari nie smp hadiah dari Lollytot - 1st Prize (Baju Ain & Ayu)...masuk pertandingan LIKE terbanyak kat FB...FYI, last weekpun kitaorg dah menang pertandingan BlissFlower, dapat No.2 tapi besh, dapat 5 pasang baju...jadi masing2 anak sedara dapat la sorunk sehelai termasuk dak comel, ALYA...Gambar baju2 tue xsempat nak amik, tggguuuuuuuuuuuu....hehehe..Niela gambar yg masuk contest Blissflower & Lollytot...Anak Kak Izan yg comel lagi kepoh...hehehe

Durratuainur - Contest Lollytot (1st place) 

Durratuainnur - Blissflower ( 2nd place )


Dan juga, tadi terbacala kat RAP (Realiti Alam Perkahwinan)...sedeh woooo....tgk2 nama tmpt ke -3 padahal CODE...RAP063 tmpt pertama...pelagi, bg comment la...ghupernya dia salah up load nama...ish mcm wat main2 la plak...xserius, suka suki dia je nak wat...( hehehe byk ghupernya mama masuk pertandingan ...nie tgh struggle nak dapatkan spek hitam)

1st Place - hadiah tak tahu lagi.... :)
Hah...Ini Contest terkini...tarikh tutp 30hb...Tolong LIKE kat pic nie k...TQ
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=184638281564293&set=o.168595186484952&pid=573108&id=100000543660368

Dan juga dapat call dari hubby terchinta " Bulan dah pi kursus SB, abg in progress di panggil"...Ya Allah permudahkan la urusan suamiku...Amin...& yang paling penting raya cina nie dia suh book HOTEL 5 STAR...beshnya (tp PERCUMA.....jgn jelesssss...tue la sapa suh xnak join TVIe) ahaks...


Dan yg paling penting malam nie line macam siput ketungtung....K slamat malam semua...wink..wink...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...