1
Komen
~ (╯︵╰,) Alya BISOL ~

 بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Hari nie hari Isnin..emm esok keja lagi, lusa nak keja tp ayah blk esok, nak amik kat Pekan je...(bgs tul xnak penatkan mama yek...)..Hari nie anak mama asyik merengek je, actually sebenarnya dari semalam...ghupernya gg baru nak tumbuh (gg bwh, nak tmbah jadi 3 btg...abg ayep kalah lagi...hehehe) & ada BISOL + biji angin kat kepala & leher dia...tp Mak Mah (baby sitter Alya) kata dia x merengek...tp tue la mama yg sadis...Tp bgsnya Alya nie, time ayah dia balik la penyakit mcm2 dtg...Yg lepas time ayah dia balik, demam...

Nampak x bisol dia?

Hah, tu la bisol anak mama yg paling mama sayang tau...tp klu sok makin besar, jawabnya ayah la yg kena bawk yaya pi klinik ye...Mama wajib follow...Tp smlm mcm2 ragam dia...huhuhu...dah pantang nkpk kerusi ( walaupun sakit tue ) + jumpa kawan baek dia, Nur Madina sayang ( anak susuan mama )...Klu jumpa ber2, aahh...naaa...uuuu...semua perkataan kuar...

Yeah..testing...testing (Atok maintain pegang) Eh abg ayep kenapa sudah?


Eh dina, yaya dapat lu la...hehehe...dina lambat...


Yahoooooooooo,,,Akhirnya (nsb atok pgang aku...), Dina pun bersorak sama...hehehe

Yeah...yeah...maintain senyum...


Hehehe...gitula gayanya anak mama ber2 tue...Luv u all 
( ‿♥)


Ok semua...Nnti ada masa + mood mama Alya akan update how to progress my lil daughter , Alya Amani ok....Selamat malam semua & doakan kesihatan anak mama sayang....wink..wink...

1 comments:

shielalatif said...

bisul ker?...siannyer, sebijik cam ayah dia masa kecik2 dulu..keh keh keh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...