4
Komen
♫ CONTEST AKU FOODILICIOUS with Alya Amani (╯▽╰) ♫


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم



Salam pagi sabtu semuanya....hari nie mama tak nak menulis pepanjang, strait to the point la....Mama masuk contest lagi...ihik...ihik...TAPI nie 1st time...ok 1st time contest kat blog...Kalah Menang adat la tuekan...asyik nak menang je, orang jemuk plak....K, mama telah di tag oleh Kak iparku Shilesuri....Dan gambar kat bawah nie WAJIB di letak kerana ia adalah salah satu syarat2 PENYERTAAN :

TEKAN SINI!!!!

CONTEST nie namanya CONTEST AKU FOODILICIOUS..Hehehe walaupun mama kuat makan , ayah plak kurang makan, pe kata Mama masukkan Alya dalam contest nie...hehehe.(lagi2 yaya..."yela, yaya kan suker makan")..sbb blog niekan untuk Mama Ayah & Alya jugak...Meh kita jengah syarat2 dia :

Syarat penyertaan 
  • Sila buat satu entri khas bertajuk CONTEST AKU FOODILICIOUS . Terpulang kat korang lahh kan nak buat entri tuh macam mana . Yang penting tajuk entri tuh oke .  
  • Kalau dah buat entri CONTEST AKU FOODILICIOUS tuh kan , korang kena follow kedua dua cik penganjur contest cik leya dan cik ekin . So that , korang senang lahh nak dapat info tentang contest neh kan . Kalau kitorang ada benda nak update pasal contest neh senang korang nak tahu . 
  • Letak banner CONTEST AKU FOODILICIOUS yang kat atas neh kat entri contest korang . Dan link terus ke entri asal cik penganjur .
  • Masa yang korang tunggu tunggu lahh kan . Letak gambar aku foodilicious korang plax . Tapi make sure gambar individu jeh taw dan sekreatif yang mungkin lahh korang nak letak gambar korang dengan foodies korang tuh . Asalkan gambar tuh sopan taw , jangan plax korang letak gambar korang tengah makan secara tidak senonoh plax . Adab sikit ye . *kalau bukan dengan favourite food pun taper tapi plus point bagi sape sape yang tempel gambar dengan favourite food korang . 
  • Soalan cepugangsa . HEHE . Jawab jangan tak jawab . Apa favourite food korang ? Kenapa korang suka sangat sangat dengan makanan tersebut ? 
  • Slogan : Saya foodilicious sebab............... 20 patah perkataan jeh taw . Biar pendek yang penting simple lagi bermakna . Slogan neh wajib ada taw . 
  • Tag contest neh dekat 3 rakan blogger yang lain tak kira lahh lelaki perempuan . Tak kisah . 
  • Dah siap buat entri contest neh . Sila tinggalkan link entri CONTEST AKU FOODILICIOUS korang kat ruang komen bawah neh taw . Jangan lupa !
Hadiah contest ? Jeng jeng jeng . Suprise . Cik cik penganjur dah decide taknak publish lagi apa hadiahnya . EHEE . Tunggu . Saja buat korang teruja sikit kan nak tahu apa hadiahnya . Tapi taderlahh sampai semahal habib jewel taw .
CLOSING DATE : 17 APRIL 2011



Dan sekarang kita SNAP curik picture Alya Amani tgh Mamam k...(tp dah gabung menjadi satu)...




FYI, ini peberet makanan anak Mama ,yang berasaskan AYAM@Chicken....kalau dapat tak pandang lain dah...uihhhhhhhh sedhap mama tgk yaya mamam kan, mama & ayah pun ikut kenyang (Tapi susu mama lagi besh)....Eh lupa kena wat slogan ...hehehe...


SLOGAN: " Saya foodilicious sebab............... MAKANAN AKAN MEMBUATKAN SAYA MENJADI LEBIH CERGAS & MEMBESAR DENGAN LEBIH SIHAT & KUAT " "

Sekian itu sajala, slogan dari Alya Amani (bg pihak ayah & mama) ~ Harap2 adalah rezeki Alya....K mama nak tag kengkawan mama , emmm kita tgk sapa yang kena   : 

Farhanne Md Rabidin ~ Satu2nya adik aku yg giler blog
Alia Azmi ~ Jgn salah faham, nama je sama ngan ank mama
akufromjohortosabah ~ kwn Shielasuri

K itu sahaja, dan mesti mencuba oK...Good Luck!!!





4 comments:

Shiela Latif said...

adeiiii...kalah ar guwe macam nih...jemuk2!!....muker dak kuat makan tuh takleh blah...kah kah kah

cik leya binti abah said...

hye kak . thanks join contest neh . good luck . (:

Azmiatie AR said...

Kak Shiela , ahaks 2jam edit gambar tue....TERBAEK punya edit....hik hik...tp tgk jela...akak punya pun nice per....

Azmiatie AR said...

Cik Leya...Okies...Akak harap dapat No.3 pun okey...hik hik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...