1
Komen
~ CONTEST candid dari blog SUEMUNCET~

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Mama join kontest lagi sebab telah di tag oleh ibu shiela....Cian dia tag mama dah 2x just yg nie berkesempatan sebab tunggu dinot balik dari keyel bawak jajan untuk si dibot....ok nie syarat2 penyertaannya....

Untitled1
Tekan di sini

1) korang letak banner aku tu..link kan entry ini ke banner tu..(nanti orang tak tahu plak syarat syarat contest nie..)dan letakkan jugak di sidebar korang..(tak letak pun takpe)
2) nak follow blog aku pun boleh..dan tak nak follow pun takpe..takde paksaan..
3) tajuk entry tue "Contest candid dari blog SUEMUNCET"..
4) aku nak korang letak gambar "candid"..if takde gambar candid boleh la letak gambar yang korang rasa "photogenik" dekat entry korang..letak gambar yangPALING KREATIF..dan buat aku tertarik dengan gambar korang tu..takyah letak gambar cun cun pun takpe..kata pun candid kan..cerita sikit disebalik gambar tu..
5) tagged dekat 5 orang kawan korang yang ada blog..PASTI KAN ORANG YANG KORANG TAGGED TU TAHU.. *kenapa 5?? sebab saja nak seksa korang..haha!
6) buat tagline "Saya follow blog SUEMUNCET kerana ....." tak kisah berapa panjang..nak buat karangan pun boleh..ngeee...
hadiah dia?? jeng jeng jeng..aku taknak la bagitahu apa hadiahnya..tak suprise la kan..
tapi kalau ramai yang join contest nie aku akan bagitahu apa hadiahnya..
link kan entry korang kat comment aku..

*aku tambah gambar photogenik sebab ramai yang takde gambar candid..
tarikh tutup : 1month dari sekarang..
P/S : Goodluck!
love,



Nak tahu kenapa mama letak picture nie, sebab masa nie Alya tak sedia lagi nak amik gambo...hik hik..dia lum mandi dah kena pakai tudung...mama kandid gambar nie, jadi tue dia ngamuk....(marah2...mcm karikatur yg sebelah tue...) hehehe..

Okies ...mama kena tag 5 orang?? Mampuih, sp yek yg nak di tag....SBB Mama tak ramai kawan blog...huhuhu...k mama try jer...

1) Ieyka Lovva
2) Aq Farhanne ( Nie adik aku )
3) Eija
4) Khairil Anuar (K.A)
5) Lanun Comey..

 "Saya follow blog SUEMUNCET kerana dia cute macam baby saya"

Okies...dah habis...... :)


1 comments:

sueMUNCET said...

salam..

thanks join contest nie..
btw,goodluck okey..

kalau nak tahu perkembangan contest nie,
sila la like page blog saya kat facebook kalau taknak pun takpe.. ;)

http://www.facebook.com/pages/suemuncetblogspotcom/215519141794452?sk=wall

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...